De praktijk – Happy Tooth Wassenaar Tandartsenpraktijk – Wassenaar

De praktijk

Dr Suthip Leela begon haar eerste tandartsenpraktijk in 2004 in Phuket, Thailand. Dit land kent de gezondheidszorg van een hoog niveau en service wordt altijd gegeven met een smile. Deze eerste Happy Tooth praktijk heeft meer dan 10 jaar tandheelkundige zorg verleend aan zowel expats uit de gehele wereld als aan de lokale Thaise bevolking.

Tandarts in Den Haag en Wassenaar

In 2008 droeg Dr. Leela de dagelijkse leiding van haar Thaise praktijk over omdat zij met haar man besloot naar Nederland te verhuizen. Daar is zij 6 jaar werkzaam geweest als tandarts bij verschillende tandartsenpraktijken in Den Haag en Scheveningen. In 2015 besloot zij een tweede Happy Tooth praktijk te beginnen in Wassenaar, die op 30 januari 2016 officieel werd geopend door de Burgemeester van Wassenaar en de Ambassadeur van Thailand.

Specialisatie lasertandheelkunde

Een van haar specialisaties is lasertandheelkunde. Dr Leela heeft tussen 2013 en 2015 een Masteropleiding lasertandheelkunde gevolgd in Aken, Duitsland. Happy Tooth biedt zodoende de mogelijkheid om laserbehandelingen te ondergaan. Dat betekent minder pijnlijke behandelingen en het mogelijke vermijden van boren. Bel gerust voor meer informatie over laserbehandelingen!

Vakkundige behandeling in ontspannen sfeer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van de mensen in onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat zult u ervaren in onze wachtkamer en in de tandartsstoel!

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Happy Tooth filosofie

In onze nieuwe dental clinic staat de patiënt centraal. Er is geen wachtlijst, u wordt warm en persoonlijk ontvangen en behandeld en de verzorging is uiteraard toegespitst op preventie en het behoud van zoveel mogelijk eigen tanden en kiezen. Door de ruime openingstijden (ook in de avond en in het weekeinde) kunt u bij Happy Tooth terecht als het u uitkomt. En bij spoed hoeft u meestal niet uit te wijken naar de spoeddienst.

Algehele gezondheid

Tandartsenpraktijk Happy Tooth biedt U mondzorg, persoonlijke aandacht en adviezen om uw mond vooral gezond te houden. Een goede mondverzorging is namelijk ook belangrijk voor uw algehele gezondheid. Ongezond tandvlees kan bijvoorbeeld directe gevolgen hebben op het risico op een hartinfarct; de bacteriën in de mond kunnen via het tandvlees in de bloedsomloop terecht komen en hartproblemen veroorzaken.

Periodieke controle

Happy Tooth hanteert een halfjaarlijkse controlecyclus voor haar patiënten om het preventieve onderhoud zo goed mogelijk te kunnen garanderen. U wordt automatisch elk half jaar uitgenodigd voor de periodieke controle.